Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Implacademy - nalatenschap van Peter van der Schoor

Kim Vermeulen en Martijn Kerver worden per 1 juli 2023 de nieuwe eigenaars van de Implacademy.

Nieuwsbrief Implacademy 26 juni 2023

Implacademy Team

Wij zijn verheugd dat Implacademy per 1 juli 2023 wordt overgenomen door Kim en Martijn Kerver. Kim zal Implacademy gaan managen samen met Marèl en Karolien.
 
Kim werkte tijdens haar studie Communicatiewetenschappen in Amsterdam bij de tandartsenpraktijk van haar ouders. Na haar studie werkte ze als Marketing & Sales manager bij PerioSafe met Peter van der Schoor. Hiernaast heeft ze een aantal jaar als divisie marketeer bij Bergman Clinics gewerkt voor de verschillende divisies op het gebied van cosmetische chirurgie, injectables en huid & vaten. Tijdens haar werk bij PerioSafe heeft Kim al kennisgemaakt met de activiteiten van Implacademy.

Martijn is tandarts-implantoloog (NVOI) en werkt sinds 2011 bij tandartsengroepspraktijk Zuiderterras in Rotterdam en sinds 2015 bij Implantologiepraktijk Garderen die hij in 2021 heeft overgenomen van Peter van der Schoor. Hiernaast werkt hij al enige tijd als docent voor Implacademy.
 
Samen brengen zij een schat aan ervaring en kennis in de branche met zich mee en hebben ze enthousiaste plannen voor de toekomst van Implacademy. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij de nalatenschap van Peter van der Schoor op een succesvolle manier zullen voortzetten.