Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Bij wie kan je nu voor al je dentale vragen terecht?

 “Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen. En wie niet kan vermenigvuldigen, kan ook niet delen”, aldus Peter van der Schoor († 10-10-2021)

Jos Deurloo 

 

Tandarts/implantoloog BIG 59053284602

Jos is tandarts en geregistreerd implantoloog NVOI. Hij is afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) in augustus 2000, Cum Laude.

In 2003 startte hij met een cursus tandheelkundige implantologie in de praktijk bij Peter van der Schoor. Dit relatief jonge vakgebied bleek zo interessant, dat er een stagejaar in de Groepspraktijk Garderen (inmiddels Mondzorgpraktijk Garderen) in 2004 volgde.

In 2005 werd hij al gauw geregistreerd als implantoloog bij de NVOI .

Aansluitend aan de stage bleef hij op de woensdag als implantoloog werken in de Groepspraktijk Garderen.

In november 2006 opende Jos als mede-eigenaar de deuren van De kiezel, centrum voor tandheelkunde. De verwijspraktijk implantologie heeft vanaf dat moment een enorme vlucht genomen.

Vandaag de dag houdt Jos zich voornamelijk bezig met implantologie, complexe restauratieve tandheelkunde (volledig gebitherstel) en algemene tandheelkundige chirurgie.

Vanaf oktober 2018 is Jos Deurloo verbonden aan Kies Implantologie Limburg. In deze verwijspraktijk implantologie is hij verantwoordelijk voor het plaatsen van implantaten en andere chirurgische ingrepen.

Jos Deurloo geeft regelmatig bij en nascholing in de implantologie voor bijvoorbeeld Implacademy . Inmiddels heeft hij 75 tandartsen begeleid bij het plaatsen van de eerste implantaten of juist de ingewikkeldere situaties. Daarnaast heeft Jos in Noord-Scharwoude zijn eigen De kiezel Educatie centrum opgericht, alwaar hij regelmatig cursussen organiseert.

Hij volgt regelmatig cursussen in binnen- en buitenland om volledig up-to-date te blijven. Hij is geregistreerd in het KRT register.

Op het gebied van belangenbehartiging is Jos Deurloo actief binnen de BIN-EDI.

Contactgegevens:

De Kiezel, centrum voor tandheelkunde
Kokkel 22
1723 HX Noord-Scharwoude
www.ctdekiezel.nl

0226-313435
info@ctdekiezel.nl