Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Clinical Cases with the BioBoost Effect®

Als je patiënt naar een 0% risico implantaat vraagt, dan biedt het Trabecular Metal® uitkomst.

Spreker: Jos Deurloo - Tandartsenpraktijk de Kiezel, Noord Scharwoude

Als je als clinicus wordt uitgedaagd om in moeilijke gecompromiteerde gevallen een implantaat te plaatsen, heb je behoefte aan een geschikt implantaat. Met het Trabecular Metal® implantaat kan je het BioBoost Effect gebruiken om de genezing te verbeteren, de behandelingstijd te verkorten en het risico op falen te verminderen. "Dit is exact de reden waarom ik het Trabecular Metal® implantaat gebruik", aldus Jos.

Volledige informatie met online educatie

Partial Extraction Therapies – Surgical procedures to prevent soft and hard tissue collapse

Hoe behoud je de buccale botplaat bij extracties?

Spreker: Dárcio Luís Fonseca, President ALBI – Academia Luso-Brasileira de Implantologia, Academic Director PGO UCAM - University Santo Antonio de Murcia - Portugal

Dárcio Luís FonsecaI laat je zien hoe je de P.E.T.-procedure gebruikt en hoe je complicaties vermijdt in gevallen waarin de gedeeltelijke extractiebehandeling fundamenteel is voor het esthetische behoud.

Volledige informatie met online educatie

Reinforced Non-Resorbable Membranes, Vertical and Horizontal Ridge Augmentations

Botaugmentatie? Eigenlijk alleen mogelijk in combinatie met een juiste soft tissue behandeling

Spreker: Marco Ronda, privé kliniek in Genua, Italie. Lid van de IAO (Italian Academy of Osseointegration) en mede oprichter van de Piezosurgery Academy

Met de regeneratie van verticale en horizontale defecten met behulp van met titanium versterkte niet-resorbeerbare membranen en botkorrels is het beheer van de weke delen in feite één van de belangrijkste elementen voor een ongestoorde genezing.

Volledige informatie met online educatie


 

 

 

Terug naar Educatie