Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Zimmer Biomet Dental

Voor garantieverzoeken van Zimmer Biomet Dental producten (zoals implantaat, abutment, hex tool e.d.) maakt u gebruik van het Zimmer Biomet Dental garantieformulier. Dit formulier is opgemaakt als MsWord bestand. 

Formulier volledig invullen en met het te claimen product opsturen naar Implacom B.V. Het formulier kunt u ook per e-mail (info@implacom.nl) naar ons sturen. Het product stuurt u ons per post toe, met een duidelijke verwijzing naar het digitaal verstuurde formulier.

Garantie Voorwaarden

  • Formulier volledig invullen, niet volledig ingevulde formulieren worden door Zimmer Biomet Dental niet in behandeling genomen.
  • Het is een eis van Zimmer Biomet Dental dat het lotnummer van ieder artikel op het garantieformulier wordt vermeld. Zonder vermelding van lotnummer wordt het product niet vervangen.
  • (Steriele) producten die gevallen of foutief geopend zijn, of waarmee geen primaire fixatie wordt verkregen, komen niet in aanmerking voor garantie (niet verwijtbaar aan het product).
  • Geëxpireerde producten kunnen niet als garantie geclaimd worden.
  • Het te claimen product moet in een laminaatzakje en volledig gesteriliseerd aangeboden worden.
  • Het volledig ingevulde formulier met eraan vastgeniet het te claimen gesteriliseerde product in een laminaatzakje, moet binnen 14 dagen na Event Date in ons bezit zijn. Na deze termijn worden de garantieaanvragen niet door Zimmer Biomet Dental geaccepteerd en niet in behandeling genomen. 
  • Formulier en product toezenden aan Implacom BV, Paleisweg 5, 3886 LC Garderen.
  • Gebruik een luchtkussenenvelop en verpak het product goed, zodat het niet beschadigd of verloren raakt in de post.
  • Geclaimde producten worden alleen vervangen door gelijkwaardige nieuwe producten en worden niet in geld uitgekeerd.

Overige producten

Voor garantieverzoeken van niet Zimmer Biomet producten, maakt u gebruik van het retourformulier. Vul deze zo volledig mogelijk in en stuur dit samen met het product aan ons retour. Na beoordeling van uw garantieverzoek zullen wij u z.s.m. persoonlijk informeren. 

OPM: Retouradres is Paleisweg 5, 3886 LC  Garderen

Implacom heeft geen Antwoordnummer of Postbus