Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Implacom staat bekend om een breed scala aan producten en diensten. Een belangrijk onderdeel van onze diensten is educatie.

Kwaliteit

Implacademy is een zelfstandig, Q-Keurmerk® geaccrediteerd opleidingscentrum voor nascholing in de orale implantologie, tandheelkunde en esthetiek. Implacademy is geregistreerd in het CRKBO en voldoet daarmee aan de kwaliteitscode Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Dit heeft als gevolg dat Implacademy BTW - vrijgesteld is. Implacademy verstrekt Q-Keurmerk® en KRT punten.

Studeren zonder zorgen

Met ervaren docenten op het gebied van de tandheelkunde staat Implacademy garant voor de kwaliteit van hun opleidingen om Studeren zonder Zorgen te kunnen waarmaken. Cursisten krijgen persoonlijke aandacht en ze worden opgeleid in een aangename sfeer en aantrekkelijke accommodatie.

Samenwerking

Implacom heeft een nauwe samenwerking met Implacademy die in samenwerking met ons educatie verzorgt op gebied van implantologie. Implacom heeft meer dan 30 jaar ervaring in de implantologie. Met onze kennis en kunde ondersteunen we Implacademy bij de begeleiding van cursisten met name op het gebied van implantologie.

Bezoek hun website voor een overzicht van alle actuele cursussen.

Zimmer Biomet biedt via hun Zimmer Biomet Institutes (ZBI) revolutionaire educatie faciliteiten. De Zimmer Biomet Instituten zijn uitgerust met de nieuwste tools en ontwikkelingen in de tandheelkundige implantologie met state-of-the-art audio- en visuele apparatuur.

Wat het Zimmer Biomet Institue echt tot een wereldleider in educatie maakt, zijn hun SimLab’s. Omdat beelden meer zeggen dan woorden, verwijzen we u naar deze film.

Vestigingen Zimmer Biomet Instituten:

  • Parsippany, NJ, USA, het vlaggenschip van alle instituten
  • Carlsbad, CA, USA
  • Palm Beach Gardens, FL, USA
  • Winterthur, Zwitserland
  • Shanghai, China
  • Bogotá, Colombia 

Increase Your Knowledge. Increase Your Skills. Increase Your Confidence.

 

Terug naar Educatie