Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Implacom staat bekend om een breed scala aan producten en diensten. Een belangrijk onderdeel van onze diensten is educatie.

Studeren zonder zorgen

Implacademy is een opleidingscentrum voor bij- en nascholing in de restauratieve tandheelkunde. Zij bieden praktijkgerichte cursussen, trainingen, workshops en lezingen voor tandartsen, implantologen, kaakchirurgen, mondhygiënisten en (preventie)assistenten. Implacademy wil inspireren en nieuwe dingen laten leren op een plezierige manier en in een ontspannen sfeer.

Meer dan 1000 cursisten volgden al een cursus bij Implacademy. Met ervaren docenten staan zij garant voor de kwaliteit van hun opleidingen en maken zij Studeren zonder zorgen waar. Persoonlijke aandacht staat voorop. Zij vinden het belangrijk dat elke cursist zijn leerdoelen bereikt.

Implacademy ontwikkelt cursussen, volgt de actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde en past haar cursusaanbod hierop aan.

Samenwerking

Implacademy heeft een nauwe samenwerking met Implacom. Implacademy is onze partner voor de organisatie van educatie op het gebied van implantologie. Implacom heeft meer dan 30 jaar ervaring in de implantologie en met onze kennis en kunde ondersteunen we Implacademy bij de begeleiding van cursisten met name op het gebied van implantologie, denk aan Starten met Implantologie, Assisteren bij Implanteren

Kwaliteit

Implacademy en haar cursussen zijn geaccrediteerd door de stichting Qualiteits Accreditatie-Instituut Tandheelkunde (St. QuAT). De behaalde geaccrediteerde punten, worden door Implacademy ter registratie doorgegeven aan het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). Implacademy is geregistreerd in het CRKBO en voldoet daarmee aan de kwaliteitscode Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Dit heeft als gevolg dat Implacademy BTW - vrijgesteld is.

Bezoek www.implacademy.nl voor een overzicht van alle actuele cursussen.

ZimVie biedt via hun ZimVie Institutes (ZBI) revolutionaire educatie faciliteiten. De ZimVie Instituten zijn uitgerust met de nieuwste tools en ontwikkelingen in de tandheelkundige implantologie met state-of-the-art audio- en visuele apparatuur.

Wat het ZimVie Institue echt tot een wereldleider in educatie maakt, zijn hun SimLab’s. Omdat beelden meer zeggen dan woorden, verwijzen we u naar deze film.

Vestigingen ZimVie Instituten:

  • Parsippany, NJ, USA, het vlaggenschip van alle instituten
  • Carlsbad, CA, USA
  • Palm Beach Gardens, FL, USA
  • Winterthur, Zwitserland
  • Shanghai, China
  • Bogotá, Colombia 

Increase Your Knowledge. Increase Your Skills. Increase Your Confidence.

 

Terug naar Educatie
NULL