Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Implacom staat bekend om het brede scala aan producten en diensten. Een belangrijk onderdeel van onze diensten is educatie. In nauwe samenwerking met ons verzorgt Implacademy BV de educatie. Implacademy is een Q-Keurmerk® geaccrediteerd opleidingscentrum voor nascholing in de orale implantologie, tandheelkunde en esthetiek. Zij biedt cursussen, workshops en hands-on trainingen voor tandartsen, implantologen, kaakchirurgen en assistenten.

Met ervaren docenten op het gebied van de tandheelkunde, staat Implacademy garant voor de kwaliteit van hun opleidingen. Cursisten krijgen persoonlijke aandacht en ze worden opgeleid in een aangename sfeer en aantrekkelijke accommodatie. Implacademy biedt Studeren zonder Zorgen.

Bezoek hun website voor een overzicht van alle actuele cursussen.

Zimmer Biomet biedt via hun Zimmer Biomet Institutes (ZBI) revolutionaire educatie faciliteiten. De Zimmer Biomet Instituten zijn uitgerust met de nieuwste tools en ontwikkelingen in de tandheelkundige implantologie met state-of-the-art audio- en visuele apparatuur.

Wat het Zimmer Biomet Institue echt tot een wereldleider in educatie maakt, zijn hun SimLab’s. Omdat beelden meer zeggen dan woorden, verwijzen we u naar deze film.

Vestigingen Zimmer Biomet Instituten:

  • Parsippany, NJ, USA, het vlaggenschip van alle instituten
  • Carlsbad, CA, USA
  • Palm Beach Gardens, FL, USA
  • Winterthur, Zwitserland
  • Shanghai, China
  • Bogotá, Colombia 

Increase Your Knowledge. Increase Your Skills. Increase Your Confidence.

 

Terug naar Educatie