Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen

De TFV Nijmegen is opgericht in 1963. De TFV telt meer dan 750 leden, waarvan negen Ereleden, drie Emeritus Beschermheren, één Emeritus Beschermvrouwe en één Beschermheer.

Implacom sponsort al jaren met veel plezier de TFV. De Tandheelkundige FaculiteitsVereniging staat midden tussen de studenten en wij leveren graag een bijdrage aan een vereniging waar mensen samen actief zijn en met elkaar veel plezier beleven tijdens hun studietijd.
 

Prinses Máxima Centrum

In Nederland krijgen jaarlijks ongeveer 600 kinderen de diagnose kanker en op dit moment overlijdt nog steeds 1 op de 4 kinderen aan deze ziekte. Daarom is het Prinses Máxima Centrum opgericht met één missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

Het Prinses Máxima Centrum is geen gewoon ziekenhuis, maar een onderzoeksziekenhuis. Alle kinderen met kanker in Nederland worden hier behandeld en al het onderzoek naar kinderkanker vindt hier plaats. Daarmee is het Prinses Máxima Centrum het grootste kinderkankercentrum van Europa. Ruim 900 zorgprofessionals en 450 onderzoekers werken nauw samen met Nederlandse en internationale ziekenhuizen aan betere behandelingen en nieuwe perspectieven op genezing. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten we belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren.

Implacom wil bijdragen aan deze missie. Daarom zijn wij Zakenvriend van het Prinses Máxima Centrum.