Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Implacom laat u Implanteren zonder zorgen

Al sinds 1984 op de dentale markt met één focus: leveren van kwalitatief hoogstaande producten voor tandarts- en implantologie praktijken met de beste en meest plezierige service. Implacom staat voor Implanteren Zonder Zorgen. Wie voor Implacom kiest, kiest voor gemak.

Pionier in Nederland, als leverancier van implantaten, botvervangende producten en chirurgisch instrumentarium is enorm veel kennis en ervaring opgebouwd die haar weerga in de branche niet kent. Als distributeur van humaan botweefsel is Implacom een erkend Weefselinstelling.

Onze opgedane kennis en ervaring zetten we graag voor u in. Dat doen we door toonaangevende producten te leveren en door service te bieden op het hoogste niveau. Met onze service gaan we ver. Denk aan het begeleiden van startende implantologen en het adviseren in indicatiestellingen. Ook bieden we de mogelijkheid om uw patiënt voor een consult in te sturen of u kunt een Conebeam opname op onze locatie laten maken.

Eén telefoontje is genoeg!

Het team

Vacatures

Gezocht, een flexibele, iets eigenwijze tandartsassistente, die toe is aan een nieuwe uitdaging

Wij zijn op zoek naar extra medewerkers op onze afdeling verkoop binnendienst, dé basis van waaruit Implacom “Implanteren zonder zorgen” aanbiedt. Samen met je collega’s ben je het aanspreekpunt voor onze klanten, je geeft telefonisch advies over onze producten en bent mede verantwoordelijk voor de gehele orderverwerking en alles wat daarbij komt kijken. Je bent de spil van de afdeling en vindt het leuk allerlei zaken te regelen.

Profiel
Je bent pro-actief en overtuigend. Je denkt en werkt efficiënt en oplossingsgericht. Je hebt interesse in de klant, een groot inlevingsvermogen, goede communicatieve vaardigheden en je bent slagvaardig. Naast een commerciële instelling heb je technisch en administratief inzicht. Je kunt prioriteiten stellen, bent flexibel en maakt graag onderdeel uit van een gezellig en toegewijd team.
Representatief, sociaalvaardig, vrolijk en een harde werker passen jou als een goede jas.


Jouw talent
Je vindt het een uitdaging om zelfstandig je taken te vervullen en je houdt overzicht in hectische situaties. Daarnaast ben je klantvriendelijk en accuraat.


Functie-eisen
 Afgeronde MBO opleiding, werk- en denkniveau
 Bekend met MS Office (Word, Excel, PowerPoint en Outlook)
 Uitstekende sociale vaardigheden
 Kennis van de tandheelkundige wereld en de branche is een pré
 Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord én geschrift
 Goede kennis van de Engelse en Duitse taal


Wij bieden
Een leuke, uitdagende en afwisselende baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen met tal van doorgroeimogelijkheden in een gezellige en informele werkomgeving. Natuurlijk helpen wij je hierbij.
Onze voorkeur gaat uit naar een 32-urige werkweek. Salaris marktconform.


Wie we zijn
Implacom is al >30 jaar op de Nederlandse markt als distributeur van tandheelkundige Implantaten, regeneratieve materialen en tandheelkundig instrumentarium. Onze klanten zijn onder meer implantologen, tandartsen, kaakchirurgen, tandprothetici en tandtechnici.


Onze kernactiviteiten bieden wij aan met de slogan: "Implanteren zonder zorgen".
Betrokkenheid bij onze relaties en servicegerichtheid staan hoog in het vaandel.
Samen met een aantal bedrijven zijn wij gevestigd in Pand Paleisweg in het mooie Garderen.


Spreekt dit je aan?
Eventuele vragen kun je stellen aan Eveline van der Schoor 0577-461927.
Stuur je motivatie met CV en foto vóór 30 maart a.s. naar emvanderschoor@implacom.nl

Voldoe je niet geheel aan het profiel, omschrijf dan duidelijk waarom we toch juist voor jou moeten kiezen.