Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Hoe creëer je een vlak emergence profile voor je prothetiek?

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Tijdens de inhelingsfase van de Tapered Screw™, Trabecular Metal™ of de Eztetic™ implantaten kan er bot over de kop van het implantaat groeien.    
Lees verder

ImplaNews oktober 2021

Het laatste nieuws van Implacom is weer opgenomen in de ImplaNews oktober 2021.  
Lees verder

ImplaMEMORIAM Peter van der Schoor

Peter van der Schoor is van ons heengegaan. Geheel naar Peter zijn wens zal de tandheelkundige zorg in Garderen voortgezet worden. De algemene praktijk is door Paul van Dam voortgezet en de implantologie activiteiten zijn overgenomen door Martijn Kerver.    
Lees verder

ImplaNews september 2021

ImplaNews september staat weer online! Lees hem snel want hij staat weer vol leuke onderwerpen en evenementen in het binnen- en buitenland!
Lees verder

ImplaNews augustus 2021

Het laatste nieuws omtrent Implacom. Deze keer met 3 Internationale evenementen en een nieuwe "voor u gelezen" over de werking van de momentsleutel.
Lees verder

ImplaNews juli 2021

Het laatste nieuws omtrent Implacom met deze keer weer een leuke podcast, een nieuwe "voor u gelezen", en veel nieuwe evenementen. 
Lees verder

ImplaNews Juni 2021

Het laatste nieuws omtrent Implacom met onder andere een nieuwe topper in de actie. Aandacht voor de nieuwe rubriek "Voor u gelezen" met blogs, literatuur en media.
Lees verder