Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Het Team van Implacom heet je van harte welkom. Meer info over wie we zijn en wat we doen? 

Het team

Algemeen Manager, Kwaliteit en Financiën

Corina is samen met Eveline verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding binnen Implacom. Sinds 1987 in dienst bij Implacom en veel ontwikkelingen binnen de dentale implantologie meegemaakt. Gestart in de verkoop en tegenwoordig hebben Kwaliteitszaken, Financiën en Personeelszaken haar aandacht.

Wist je dat?

Er zijn altijd van die mensen die ergens lang, langer, langst werken. Langst gaat op bij Corina. Nagenoeg vanaf de oprichting van Implacom is Corina al op de Paleisweg te vinden. Als stagiaire bij de tandartspraktijk begonnen, vervolgens vakantiewerk gedaan om later in vaste dienst te komen.

Omdat ze al 35+ jaar op de Paleisweg werkt, heeft ze ook alle grote ontwikkelingen meegemaakt en weet ze van de hoed en de rand. Niet alleen van Implacom, maar ook van de andere bedrijven op deze locatie. Voor menigeen is ze een vraagbaak. Dit alles heeft haar werk altijd afwisselend en uitdagend gemaakt, waarin ze zich goed heeft kunnen ontwikkelen.

Tegenwoordig is Corina verantwoordelijk voor de financiën, personeelszaken en kwaliteitsmanagement en alles ”wat blijft liggen”. Omdat we  werken met humane botproducten en daarom een weefselinstelling zijn, is het belangrijk om volgens afgesproken processen te werken en daardoor de kwaliteit te bewaken. Corina voelt zich echt een onderdeel van Implacom en haar werk bij Implacom is een van haar passies.

In haar vrije tijd maakt ze graag de nodige wandelingen. Zeker sinds thuiswerken de norm is geworden en het heerlijk is om even een frisse neus te halen en achter het computerscherm weg te zijn. Inmiddels vindt ze zichzelf iets doorgeschoten in het wandelen, maar dat zal vast wel weer normaliseren. Naast wandelen houdt ze van haar gezin, kokkerellen, terrasje pakken, lezen  en ook bij Corina is Vlieland favoriet. Een geweldig eiland waar je eigenlijk niet veel anders kunt dan wandelen, fietsen en genieten van het eiland.

Marketing en Sales Manager

Eveline is samen met Corina verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding binnen Implacom. Sinds 1995 in dienst bij Implacom en hierdoor heeft zij veel kennis van de dentale wereld. Zij kan u van goede adviezen en middelen voorzien om uw praktijk tot een succesvolle implantologiepraktijk te laten uitgroeien. Eveline komt graag bij u langs.

Wist je dat?

Onze Sales & Marketing Manager: Eveline van der Schoor. Een onmisbare collega die zeker eens in het zonnetje gezet mag worden!
Eveline werkt al ruim 25 jaar bij Implacom. Stiekem zelfs al 26 jaar. Met heel veel plezier.


Als je het hebt over een mensenmens, dan is Eveline dat. Zo is ze op kantoor altijd in voor een praatje en deelt graag haar kennis met anderen. In het dagelijks leven kun je Eveline vooral buiten vinden. Het liefst op Vlieland. Daar is ze namelijk dol op.

Implacom kwam niet uit de lucht vallen voor Eveline. Haar broer Peter van der Schoor startte in 1984 al met implanteren in zijn eigen tandartspraktijk in Garderen en haar schoonzusje Gerda is de oprichtster van Implacom. De vele leuke verhalen, de commerciële uitdaging die er voor Implacom lag, heeft Eveline doen besluiten om ook in deze wereld van de implantologie te stappen. Haar kennis over de markt, de vele vragen die hier uit voortkomen en de toepassing van de diverse producten hiervan vertelt ze je graag.

Samen met gezellige collega's draait Eveline de commerciële afdeling. Een dynamische plek waar veel contact is met klanten. Zo houden ze de lijntjes kort en blijft de warme relatie in stand.

Coördinator Verkoop Binnendienst

Jonathan heeft jarenlang gewerkt in de tandtechniek en is sinds 2019 het vaste gezicht van onze afdeling Verkoop Binnendienst.
De trends rondom de digitale workflow houdt hij nauwlettend in de gaten en is altijd up-to-date over de laatste ontwikkelingen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. Heb je vragen over onze producten, of wil je een bestelling plaatsen? Hij staat je graag te woord.

Wist je dat?

Al vanaf zijn 17e is hij werkzaam in de dentale sector. Als gipsmedewerker in een tandtechnische laboratorium leerde hij de kneepjes van het vak. Na ruim 7 jaar, even een uitstapje gemaakt te hebben als Front Office medewerker in de hotelwereld,  keerde hij na 2 jaar weer terug om vervolgens de stap richting Implacom te maken.

Nu is hij toch echt op zijn plek in het mooie Garderen. Bijna 3 jaar nu Fulltime werkzaam bij Implacom in de functie als Coördinator Verkoop Binnendienst. Samen met zijn collega’s zorgt hij dat alle vragen en/of orders op een correcte manier de deur uit gaan. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de inkoop. Zonder een juiste voorraad is het natuurlijk lastig om de klanten op tijd te voorzien van de onderdelen die nodig zijn!

Naast zijn werkende leventje is hij getrouwd en vader van 2 prachtige kinderen van 4 en 1 jaar oud. In het weekend kan dit dan wel als zijn grootste hobby worden beschouwd. Daarnaast trapt hij op de donderdagavond en de zondagochtend een balletje op de altijd goed onderhouden voetbalvelden van SV VenL, in de Vecht, in de buurt van zijn geboorteplaats Beemte Broekland. Voor een heerlijk (speciaal) biertje mag je hem ook  wakker maken. Op het terras, in de kroeg of gewoon lekker thuis, het smaakt hem altijd goed!

Normaal gesproken worden de vakanties het liefst gehouden in een All inclusive resort in Turkije, maar dit jaar wordt het  voor het eerst een echte kampeervakantie aangezien de tent al is aangeschaft! Dus heb je nog een goede tip? Jonathan hoort het graag!