Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu
ZimVie

"#WEAREZIMVIE - Help restore daily life

Op 1 maart 2022 is o.a. de dentale tak van Zimmer Biomet officieel afgesplitst en gaat verder onder de naam ZimVie.

Ook al is ZimVie een nieuw bedrijf, al bijna 100 jaar doen ze aan innoveren, investeren en werken aan oplossingen en diensten die het dagelijks leven helpen te herstellen.

Als ZimVie hebben ze een vernieuwde focus en meer flexibiliteit om kansen te benutten en beter te voldoen aan de behoeften van de klanten en de patienten. Dit betekent dat het assortiment actueel, innoverend en passend is. Voor implanteren zonder zorgen heb je nodig implantaten, regeneratieve producten, goed instrumentarium en een uitgekiende werkbare digitale workflow. 

Lees meer over ZimVie, missie en visie, markten, plannen en oplossingen.

Wat kan je van ZimVie verwachten?

De implantaatsystemen in onderstaande groepen bieden een totaaloplossing voor elk denkbare casus. Het aanbod van ZimVie maakt het mogelijk om altijd een goede keuze voor de behandeling en de patiënt te maken.

Premium "als alleen het beste goed genoeg is"

Going to the Xtreme

Classics "van bewezen kwaliteit"

Small "wanneer de ruimte beperkt is"

Naast de implantaatsystemen biedt ZimVie ook een uitgebreid assortiment aan regeneratieve botmaterialen.

“De natuurlijke keuze voor gezonde botgroei”

Puros Allograft Cortical, Cancellous en Blend: humane botkorrels, (customized) botblok en Dermis tissue matrix zijn een onderdeel uit de ZimVie regeneratieve productenlijn. De producten bieden effectieve en voorspelbare clinische resultaten.

“Sterk ontmoet soepel”

CopiOs en OsseoGuard resorbeerbare en non resorbeerbare bovine membranen werken perfect in combinatie met Puros Allografts. 

"Optimale digitale workflow"

Encode healingabutment/scanbody en de GentTek tibase of preblank zijn niet meer weg te denken in de actuele mogelijkheden voor de prothetische fase.

Website

Terug naar merken