Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Speciale aandacht voor Puros Allograft producten

Goed nieuws, het is nu ook mogelijk om je bestelling via Aalberts Service nachtdistributie uit te laten leveren. Groot voordeel hiervan is dat je de order al de volgende werkdag vóór 7.00 uur in huis hebt.

Wat verandert er met de verzenddoos? Eigenlijk niets.

Op de verzenddozen die Puros Allograft producten bevatten, tref je een BRADY temperatuurindicatielabel aan.
Deze wordt geplakt boven de barcode van de verzendsticker.

Mocht de verpakking blootgesteld zijn aan temperaturen hoger dan 60° C, dan zal de lichtgrijze indicator, in het midden van de sticker, antracietgrijs kleuren.

 

Daarom het dringende advies:

  • Leeg de kast met de zending, meteen in de ochtend.
  • Controleer de temperatuurindicatielabel op verkleuring.
  • Bij overschrijding van de temperatuur, meld dit direct aan Implacom. Volgens geldende richtlijnen mag het product niet gebruikt worden en wordt de verpakking door ons uit roulatie genomen.(Uiteraard zenden we je per omgaande een nieuwe verpakking toe).
  • Puros Allograft materiaal wordt niet op vrijdag met Aalberts verzonden, om te voorkomen dat deze een weekend in de Aalberts kluis ligt.

 

Als distribiteur van humaan donormateriaal heeft Implacom sinds januari 2011 de erkenning als Weefselinstelling en voldoet hiermee aan de Wet veiligheid en kwaliteit lichaamsmateriaal (Wvkl) en Eisenbesluit Lichaamsmateriaal. Wij zijn dan ook verplicht om de uitleveringen van het Puros Allograft materiaal te registreren en de kwaliteit te waarborgen.

Wij zijn er zeker van dat we met deze verzendwijze je nog beter en sneller kunnen beleveren.
Je bestellingen zijn bij ons in goede handen.