Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Een inspirerende job voor iemand die van aanpakken houdt

Word jij onze nieuwe collega? Je zoekt een interessante baan waarin je jouw mensgerichte, commerciële en communicatieve kwaliteiten kunt inzetten. Daarnaast voel je je thuis in de social media wereld en heb je er plezier in om actualiteiten en tips te posten.

Bij het plaatsen van een tandheelkundig implantaat in de kaak komt heel veel kijken. De keuze voor de juiste materialen bijvoorbeeld. Als Commercieel Medewerker Binnendienst denk jij hier graag over mee. Of het nu gaat om de beste implantaten of instrumenten. Dankzij jouw advies kunnen de klanten van Implacom in Garderen implanteren zonder zorgen.

De vacature Commercieel Medewerker Binnendienst bij Implacom in Garderen daagt je uit om:
De klanten van Implacom te informeren en adviseren over welke producten zij het beste kunnen gebruiken in hun praktijk. Je begrijpt dat iedere klant anders is. Daarom luister je goed naar de vraag van de klant en denk je mee over een passende oplossing. Naast adviseren ga je aan de slag met:

  • het verwerken van binnengekomen orders.
  • het aan je binden en uitbouwen van de klantenkring van Implacom.
  • zorgen dat je team alle informatie over het aankoopproces kan terugvinden en monitoren.
  • het bijhouden van en met enige regelmaat leuke berichten posten op de social media kanalen van Implacom. Ben jij thuis op social media? Wij niet zo, dus mag jij dit volledig gaan inrichten voor ons!

Implacom: jouw nieuwe werkgever?
Mensen blij maken met een gezonde mond. Dat doet Implacom al meer dan 35 jaar als leverancier van kwalitatief hoogstaande producten voor tandartspraktijken in Nederland. Denk daarbij aan kaakimplantaten en weefselmaterialen, maar ook aan chirurgische machines en instrumentarium. Dankzij deze producten zijn patiënten verzekerd van de beste zorg voor hun gebit.

Je gaat werken in een zelfsturend team waarin openheid, eerlijkheid en interesse in elkaar vooropstaan. Samen met 8 collega’s ga je aan de slag met het ontzorgen van de klanten van Implacom. Dat is flink doorwerken, maar er is ook genoeg ruimte voor lol op de werkvloer. Voor je het weet is de werkdag alweer om.

Deze vacature Commercieel Medewerker Binnendienst bij Implacom biedt (o.a.):

  • een goed brutomaandsalaris tot wel € 3250 per maand obv een fulltime dienstverband (40 u) en is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Dit bedrag is een indicatie en wordt met jou besproken in de sollicitatieprocedure.
  • een uitdagende en afwisselende baan.
  • een contract voor 24 uur per week, waarbij je standaard vrij bent op vrijdagmiddag.
  • de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Implacom kantoor in Garderen: jouw nieuwe werkplek?
Samen met je collega’s werk je op kantoor in Garderen, tussen Putten en Apeldoorn. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en in de buurt is voldoende parkeergelegenheid. In de lichte en open kantoorruimte loop je makkelijk even bij je collega’s langs. Dat is niet alleen handig, maar ook erg gezellig.

De ideale Commercieel Medewerker Binnendienst voor deze vacature bij Implacom brengt mee:

  • mbo-werk- en -denkniveau.
  • eerdere werkervaring als Commercieel Medewerker of Medewerker Customer Relations.
  • inlevingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden.
  • veel verantwoordelijkheidsgevoel en lef: je durft initiatief te nemen.
  • nieuwsgierigheid: plezier in continu blijven leren.

Herken je jezelf in de rol van Commercieel Medewerker Binnendienst bij Implacom? 

Stuur je pitch met CV en foto naar emvanderschoor@implacom.nl
Voldoe je niet geheel aan het profiel? Omschrijf dan duidelijk waarom we toch voor jou moeten kiezen.