Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu
Zimmer Biomet Dental

Zimmer Dental en Biomet 3i hebben hun krachten gebundeld waardoor in Zimmer Biomet Dental meer dan 60 jaar ervaring in de tandheelkundige implantaatindustrie samen is gekomen. Zimmer Biomet Dental wil grenzen verleggen zodat u uitzonderlijke resultaten voor uw patiënten en in uw praktijk kan bereiken. Hun visionaire oplossingen, wereldklasse educatieve mogelijkheden en ongekende service staan klaar om meer dan aan uw verwachtingen te voldoen. Samen, is alles mogelijk.

Onder de naam Zimmer Biomet Dental wordt een aantal implantaatlijnen geproduceerd, onder te verdelen in 2 groepen:

Premium "als alleen het beste goed genoeg is"

  • Trabecular Metal

Classics "van bewezen kwaliteit"

  • Tapered Screw-Vent
  • SwissPlus

De implantaatsystemen in deze groepen bieden een totaaloplossing voor elk denkbare casus. U maakt uw keuze gebaseerd op verschillende redenen. Het aanbod van Zimmer Biomet Dental maakt het mogelijk om altijd een goede keuze voor uw behandeling en uw patiënt te maken.

Naast de implantaatsystemen biedt Zimmer Biomet ook een uitgebreid assortiment aan regeneratieve botmaterialen.

“De natuurlijke keuze voor gezonde botgroei”

Puros Allograft Cortical en Cancellous: humane botkorrels en humaan botblok zijn een onderdeel uit de Zimmer Biomet Dental regeneratieve productenlijn. Puros is humaan botmateriaal en het assortiment bestaat uit botkorrels en botblokjes en bindweefsel. De producten bieden effectieve en voorspelbare clinische resultaten.

“De natuurlijke keuze”

Puros Allograft Tissue Matrix: humaan bindweefsel is een humaan bindweefsel transplantaat, als alternatief voor een graft uit het palatum.

“Sterk ontmoet soepel”

CopiOs: bovine membranen werken perfect in combinatie met Puros Allografts. In tegenstelling tot Puros producten zijn deze membranen van bovine oorsprong.

Website

Terug naar merken