Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Naast educatie in de vorm van cursussen en congressen kunnen wij u ook ondersteuning bieden in de vorm van:

Praktijkbegeleiding

Implacom staat al ruim 30 jaar voor “Implanteren zonder zorgen”. Wie voor gemak kiest, kiest voor Implacom. Het is ons doel u op een vertrouwde manier te laten kennismaken met implantologie. U kunt een beroep doen op onze know-how. Wij helpen u graag.

Adviseurs en docenten

Door onze samenwerking met Implacademy hebben wij direct contact met zeer ervaren adviseurs en docenten. Hierdoor zijn wij in staat uw casuïstiek snel over te brengen en een geschikte oplossing te bieden of een behandelplan voor te stellen.
Mocht u in de praktijk behoefte hebben aan hands-on trainingen/opleidingen of assistentie dan is het ook mogelijk de nodige ervaring in huis te halen. Onze adviseurs en docenten kunnen u op uw locatie bijstaan tijdens een behandeling. Zo kunt u met vol vertrouwen de behandeling uitvoeren.

Starterpakket

Speciaal voor praktijken die willen beginnen met implantologie bieden wij starterpakketten aan. Deze pakketten bevatten producten die nodig zijn om een standaard behandeling uit te voeren, en worden volledig op uw wensen afgestemd.

Neem contact op

Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen om uw puzzel compleet te maken. U zult ervaren dat wij goed met u mee kunnen denken en helpen u graag met een betere aanpak en een nog betere praktijk!

Terug naar Educatie