Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Naast educatie in de vorm van cursussen en congressen bieden wij ook aanvullende ondersteuning aan.

Praktijkbegeleiding
Implacom staat al ruim 35 jaar voor “Implanteren zonder zorgen”. Wie voor Implacom kiest, kiest voor zekerheid en gemak. Het is ons doel jou op een vertrouwde en actieve manier te laten kennismaken met implantologie. Je kunt een beroep doen op onze kennis en kunde. Wij helpen je graag!

Vraagbaak en denktank
Door onze samenwerking met Implacademy hebben wij direct contact met zeer ervaren implantologen en docenten. Hierdoor zijn wij in staat jouw casuïstiek snel te overleggen en een geschikte oplossing te bieden of een voorstel voor een behandelplan te doen.
Mocht je binnen jouw praktijk behoefte hebben aan hands-on trainingen/opleidingen of assistentie dan is het ook mogelijk de nodige ervaring in eigen huis te halen. Zo kun je met vertrouwen de behandeling uitvoeren.

ZimVie Implantologie Pakket
Speciaal voor praktijken die willen starten met implantologie bieden wij het ZimVie Implantologie Pakket aan. Je treft in dit pakket o.a. een chirurgische machine, hoekstuk, complete borendoos en zowel het chirurgisch als prothetische instrumentarium aan. Je grijpt dus nooit mis! 
Natuurlijk leveren we ook maatwerk en kunnen we een gepersonaliseerd pakket samenstellen die volledig aansluit op jouw wensen.

Neem contact op
Wij nodigen je uit om contact met ons op te nemen om de puzzel compleet te maken. Bel gerust, het Implacom team is er om al jouw vragen te beantwoorden. Géén keuzemenu's maar direct een specialist aan de telefoon. Gewoon korte lijnen, wel zo gemakkelijk.

Terug naar Educatie